Рецепт з баклажанами і горіхами

Дуже смачний грецький салат середземноморської кухні. Пікантний і з горіховим смаком.

Інгредієнти

  • Баклажан - 2 шт
  • Перець болгарський - 2 шт
  • Горіхи волоські - 60 г
  • Часник - 1 зуб.
  • Петрушка - 0.5 пуч.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Сік лимонний (або за смаком) - 1 шт

Час приготування: 80 хвилин

Духовку розігріти на 200 град. Баклажани потикати ножем в декількох місцях і викласти разом з перцями на деко. Запікати 45 хвилин.
Зняти шкірку з баклажан і перців.
Дрібно порізати перці і баклажани або пюрировать блендером. Дрібно порізати часник.
Горіхи підсмажити або на сковороді або в мікрохвильовій печі.
Змішати перечну баклажанну суміш з горіхами і петрушкою, посолити і поперчити за смаком. Додати лимонний сік, додайте не весь відразу, а краще за смаком. Наш грецький салат готовий!
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі