Дуже смачний грецький салат середземноморської кухні. Пікантний і з горіховим смаком.
Інгредієнти
- Баклажан - 2 шт
- Перець болгарський - 2 шт
- Горіхи волоські - 60 г
- Часник - 1 зуб.
- Петрушка - 0.5 пуч.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
- Сік лимонний (або за смаком) - 1 шт
Час приготування: 80 хвилин
Духовку розігріти на 200 град. Баклажани потикати ножем в декількох місцях і викласти разом з перцями на деко. Запікати 45 хвилин.
Зняти шкірку з баклажан і перців.
Дрібно порізати перці і баклажани або пюрировать блендером. Дрібно порізати часник.
Горіхи підсмажити або на сковороді або в мікрохвильовій печі.
Змішати перечну баклажанну суміш з горіхами і петрушкою, посолити і поперчити за смаком. Додати лимонний сік, додайте не весь відразу, а краще за смаком. Наш грецький салат готовий!
Смачного!
Коментувати