Рецепт з беконом і маринованими огірками

Ситний, легкий в приготуванні салат з маринованих огірків, копченої ковбаси і бекону, пікантний смак якому надають мариновані огірки і гостра гірчична заправка.

Кількість порцій: 2

Інгредієнти

  • Бекон (сирої) - 4 шт
  • Картопля (дрібна, відварена в мундирі) - 2 шт
  • Огірок маринований - 6 шт
  • Ковбаса (копчена) - 50 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Оцет (яблучний) - 2 ч. л.
  • Гірчиця (готова) - 2 ч. л.
  • Цукор (щіпка)
  • Сіль за смаком
  • Зелень (у мене петрушка)
  • Насіння кропу (за смаком)
На сухій сковороді обсмажити до хрускоту бекон.
Додати до бекону нарізану кружечками ковбасу, обсмажити і викласти на серветку, що б стік зайвий жир.
Червону цибулю нарізати кільцями, обсмажити в жирі від бекону і також викласти на серветку.
Відварену в мундирі картоплю порізати кружальцями так, що б зручно було їсти.
Огірки нарізати кружечками, зелень порубати, з'єднати всі овочі і м'ясо, перемішати, трохи посолити.
Для заправки змішати рослинну олію, яблучний оцет, готову гірчицю. Додати дрібку цукру, солі і збити все до однорідності.
Посипати салат з ковбасою копченою насінням кропу і заправити. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі