Ситний, легкий в приготуванні салат з маринованих огірків, копченої ковбаси і бекону, пікантний смак якому надають мариновані огірки і гостра гірчична заправка.
Кількість порцій: 2
Інгредієнти
- Бекон (сирої) - 4 шт
- Картопля (дрібна, відварена в мундирі) - 2 шт
- Огірок маринований - 6 шт
- Ковбаса (копчена) - 50 г
- Цибуля червона - 1 шт
- Олія - 4 ст. л.
- Оцет (яблучний) - 2 ч. л.
- Гірчиця (готова) - 2 ч. л.
- Цукор (щіпка)
- Сіль за смаком
- Зелень (у мене петрушка)
- Насіння кропу (за смаком)
На сухій сковороді обсмажити до хрускоту бекон.
Додати до бекону нарізану кружечками ковбасу, обсмажити і викласти на серветку, що б стік зайвий жир.
Червону цибулю нарізати кільцями, обсмажити в жирі від бекону і також викласти на серветку.
Відварену в мундирі картоплю порізати кружальцями так, що б зручно було їсти.
Огірки нарізати кружечками, зелень порубати, з'єднати всі овочі і м'ясо, перемішати, трохи посолити.
Для заправки змішати рослинну олію, яблучний оцет, готову гірчицю. Додати дрібку цукру, солі і збити все до однорідності.
Посипати салат з ковбасою копченою насінням кропу і заправити. Смачного!
Коментувати