Приємний, свіжий, фруктово-овочевий салат з буряка. Додавання хрону дуже збагачує смак таких простих продуктів. Відмінно підійде як гарнір до птиці або м'яса, а може послужити легким перекусом. Цей смачний салат на швидку руку, звичайно, в першу чергу сподобається дамам. Пригощайтеся! Час приготування зазначено без урахування запікання (варіння) буряка.
Інгредієнти
- Буряк (невеликий) - 1 шт
- Яблуко (середнє, кисло-солодке) - 1 шт
- Хрін (столовий, готовий) - 1..2 ч. л.
- Сметана - 1..2 ст. л.
- Сіль - 1 пуч.
- Цукор - 1 пуч.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
- Зелень (зелена цибуля, кріп) - на смак
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Продукти для салату. Буряк запекти у фользі в духовці при 180 -190 градусів, 50-60 хв. Час буде залежати від розміру овоча. Можна зварити.
Яблуко очистити від серцевини, нарізати середнім кубиком, полити соком лимона. Буряк очистити, нарізати середнім кубиком. Все з'єднати в мисці, посолити, додати трохи цукру.
Салат рясно заправити сметаною, додати хрін. Виправити на смак. Подати, посипавши зеленою цибулею і рубаним кропом. Смачного!
Коментувати