Рецепт з червоної капусти теплий

Сьогодні на вечерю у нас теплий салат з червоної капусти.

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна - 500 г
  • Гарбуз - 300 г
  • Лимон - 1 шт
  • Перець чорний
  • Зелень - 1 пуч.
  • Олія соняшникова - 50 мл

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Шаткуємо капусту і припускаємо на гарячій сковороді. Нарізані смужками шматочки гарбуза також припустити на сковороді 3-4 хвилини, посипати меленим перцем. Всі компоненти разом в салатник, ще поперчити і полити соком лимона, посипати зеленню. Подавати салат відразу теплим, при бажанні, додати улюблене масло.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі