Рецепт з філе курки і пекінської капусти

Простий, смачний і дешевий салат з пекінки та курячого філе. Соковитий, ніжний, свіжий і легкий. Досить вдалий варіант салату на кожен день. Заходьте, угощайтесь!

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварне) - 200 г
  • Пекінка - 200 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Йогурт (натуральний) - 8 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Соус (табаско, халапеньйо, чилі) - 1/4 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
Відварене куряче філе нарізати невеликими кубиками. Також нарізати яйця і три мариновані огірки середнього розміру. Пекінку нашаткувати довільно, не надто крупно. (В салат йде весь лист).
Змішати для заправки натуральний йогурт, лимонний сік, зернисту гірчицю (можна замінить на звичайну, 1/2 ч. л) і будь-який гострий соус. А можна заправити салат звичайної сметаною або майонезом.
Викласти всі інгредієнти у великій салатник, додати подрібнену зелену цибулю, заправити соусом (сметаною або майонезом). Дешевий салат з пекінки та курячого філе готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі