Рецепт з кальмара і квашеної капусти

Такий простий і такий оригінальний салат з горошку, кальмарів і квашеної капусти. Несподіване поєднання, згодна. Але, по-моєму, досить вдале, свіже і цікаве. Готується салат з капусти за хвилини з мінімуму складових. Спробуйте! Це смачно.

Інгредієнти

  • Капуста квашена - 200 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Кальмар (консервований, маса нетто 250 г) - 1 бан.
  • Горошок зелений (1/2 банки) - 150 г
  • Кріп - 1/3 пуч.
  • Масло гірчичне - 5 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Цукор - 1/2 ч. л.
З консервованого кальмара злити рідину, нарізати соломкою. Викласти в салатник. Можна використовувати кальмара відвареного. Досить буде однієї тушки.
Червониу (або білу) цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кальмарів.
Квашену капусту віджати від розсолу. (Якщо капуста дуже різка, то краще її промити в холодній воді) Викласти до кальмарів і цибулі.
У салатник додати консервований горошок і подрібнений кріп.
Гірчичне (або соняшникове, краще з запахом) масло змішати з цукром і зернистою гірчицею. Зернисту гірчицю можна замінити на звичайну столову, 1/2 ч. л. буде достатньо. Заправити салат з кальмарів, перемішати і дати настоятися хоча б півгодини в холодильнику. Все готово!
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі