Рецепт з картоплею і насінням

Дуже смачний і ситний теплий салат з картоплею. Простий в приготуванні і відмінний гарнір до м'яса на грилі. Таке приготування картопляного салату вважається швабським специалітетом.

Інгредієнти

  • Картопля (великих) - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Насіння соняшнику (жменька)
  • Оцет (винний оцет 5%) - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Цукор
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Бульйон (курячий, або бульйонний кубик) - 150 мл

Час приготування: 45 хвилин

Відварити картоплю в мундирі і очистити.
Нарізати на великі шматки і поки картопля гаряча залити її бульйоном. Дати бульйону вбратися близько 15 хвилин.
Робимо маринад заливку. Змішати масло, оцет, гірчицю. Гірчиця будь-яка за смаком, у мене зернятками. Сіль, цукор і чорний перець за смаком.
Нарізати цибулю півкільцями і залити маринадом.
Якщо бульйон НЕ вбрався весь, то залишки злити. Додати цибулю і перемішати.
Обсмажити насіння соняшнику або на сковороді, або в мікрохвильовці. Посипати салат насінням.
Дуже смачний такий салат з грільним м'ясом. Пригощайтеся! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі