Дуже смачний і ситний теплий салат з картоплею. Простий в приготуванні і відмінний гарнір до м'яса на грилі. Таке приготування картопляного салату вважається швабським специалітетом.
Інгредієнти
- Картопля (великих) - 6 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Насіння соняшнику (жменька)
- Оцет (винний оцет 5%) - 2 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Цукор
- Сіль
- Перець чорний
- Бульйон (курячий, або бульйонний кубик) - 150 мл
Час приготування: 45 хвилин
Відварити картоплю в мундирі і очистити.
Нарізати на великі шматки і поки картопля гаряча залити її бульйоном. Дати бульйону вбратися близько 15 хвилин.
Робимо маринад заливку. Змішати масло, оцет, гірчицю. Гірчиця будь-яка за смаком, у мене зернятками. Сіль, цукор і чорний перець за смаком.
Нарізати цибулю півкільцями і залити маринадом.
Якщо бульйон НЕ вбрався весь, то залишки злити. Додати цибулю і перемішати.
Обсмажити насіння соняшнику або на сковороді, або в мікрохвильовці. Посипати салат насінням.
Дуже смачний такий салат з грільним м'ясом. Пригощайтеся! Смачного!
Коментувати