Рецепт з консервованого тунця і овочів

Пропоную приготувати салат з консервованным тунцем і овочами. Він стане повноцінним обідом на Великдень. Готується з доступних продуктів. Головною родзинкою є заправка для салату - оливкова олія, що містить вітаміни та антиоксиданти, щоб зробити ваше блюдо більш корисним. Тунець в поєднанні з оливковою олією стає набагато смачніше. До недавнього часу, я не визнавала тунець, але в такому варіанті це дуже смачно.

Інгредієнти

салат

  • Картопля (невеликі відварні) - 2 шт
  • Помідор (дрібні) - 2 шт
  • Перець болгарський - 110 г
  • Огірок (свіжий) - 130 г
  • Яйце куряче (відварне в круту) - 1 шт
  • Каперси - 1 ст. л.
  • Тунець (консервований 195г / 150г) - 1 бан.
  • Маслини (без кісточок) - 10 шт
  • Петрушка (за бажанням) - 1 гіл.

заливка

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Оцет (винний) - 1 ст. л.
  • Цукор - 1/2 ч. л.
  • Гірчиця (середньої міцності) - 1/4 ч. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Картоплю очистити, нарізати пластинки. Помідори нарізати на четвертинки. На тарілку викласти картоплю, злегка присолити, по краях - помідори.
Огірок і перець нарізати невеликими кубиками, викласти на картоплю.
З консервованого тунця злити сік і розібрати рибу виделкою на волокна. Додати каперси, маслини.
Для заливки змішати оливкову олію, чорний перець, винний оцет, цукор, гірчицю. Все ретельно збити віночком або в баночці. Залити салат.
Яйце нарізати на четвертинки. Викласти на наш салат з консервованим тунцем і овочами з оливковою олією. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі