Рецепт з ковбасою і червоною квасолею

Рецепт салату бюджетний, смачний і ситний, а головне - всесезонний. Салат з квасолі, ковбаси і картоплі.

Інгредієнти

  • Картопля - 200 г
  • Ковбаса (варена, варено-копчена, сардельки. У мене імперська) - 200 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Квасоля консервована (червона) - 140 г
  • Цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Гірчиця (у мене столова гостра, за рецептом 1 ст. л. зернистої) - 1 ч. л.
  • Оцет (винний) - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

Відварити картоплю в мундирі до готовності і наріжте шматочками, Наріжте шматочками ковбасу, невеликими кубиками сир, додайте квасолю без рідини, ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями, зелену цибулю кільцями. Все перемішати.
Змішати оливкову олію, гірчицю і оцет в однорідну емульсію. Заправити наш салат з ковбаси і картоплі.
Подавайте! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі