Спробувала цей салат з корейською морквою і кукурудзою на роботі, вдома приготувала, зробила фото. Думаю: «ну, зараз знайду його». А тут раз, і немає такого салату. Так що зустрічайте, не судіть строго. І фоток покрокових, звичайно, немає, але сподіваюся це не зіпсує враження від рецепта.
Інгредієнти
- Кукурудза (Консервована) - 1 бан.
- Морква (По-корейськи) - 300 г
- Філе куряче - 300 г
- Кріп - 1 пуч.
- Майонез - за смаком
- Олія
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Куряче філе дрібно порізати і обсмажити на розпеченій сковороді на олії, в процесі смаження посолити. Думаю, не смертельно, якщо взяти вже варене філе, але у нас на роботі воно саме обсмажене. Кріп порізати. Корейську моркву, якщо вона гостра, можна промити і дати стекти. Консервовану кукурудзу злити. У салатник скласти моркву, кукурудзу, куряче філе і кріп. Заправити майонезом. Салат з кукурудзою і корейською морквою з курячим філе готовий, смачного!
Коментувати