Рецепт з куркою і гірчичною заправкою

Смачний і ситний салат з моркви, курки і огірка, з доступних продуктів. Якщо вам набридли закуски з майонезом, зверніть увагу на такий спосіб заправки.

Інгредієнти

  • Стегенця курячі (відварені) - 2 шт
  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Морква (відварна) - 1 шт
  • Яйце куряче (відварені) - 4 шт
  • Зелень (петрушка і зелений лук) - 1 пуч.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Олія (у мене кунжутна) - 7 ст. л.
  • Часник (опціонально) - 1 зуб.

Кількість порцій: 3

Курку і моркву зварити окремо в підсоленій воді до готовності, остудити. Звільнити куряче м'ясо від шкірки і кісточок. Нарізати невеликими шматочками.
Нарізати огірки, порубати зелень.
Відварену моркву нарізати невеликими шматочками.
Покришити яйця, відклавши два жовтки.
Жовтки розчавити виделкою.
Додати гірчицю, 5 ложок олії, посолити за смаком. Добре розмішати. Якщо подобається гостріше - додати часник через прес. Всі інгредієнти, крім заправки, змішати. Додати 2 ст. л. олії.
Викласти салат з курки на тарілку (я використовувала кільце), зверху заправку. Смачний салат з пікантною заправкою готовий!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі