Рецепт з куркою і грушею

Цей теплий салат здивує своїм незвичайним смаком шанувальників курки. Груші додадуть солодощі, а заправка на основі соєвого соусу та бальзамічного оцту внесе пікантну кислинку. Цей салат з курки готується швидко, і якщо до вас прийшли гості на свято, він якраз підійде для "екстреного" частування як салати на Пасху, він смачний.

Інгредієнти

  • Листя салату (салатний мікс) - 1 пакет
  • Куряче філе - 350 г
  • Груша (невеликі, краще сорту "конференц") - 3 шт
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Оцет (бальзамічний) - 3 ст. л.
  • Цукор - 1,5 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Груші нарізати на дольки. Можна попередньо очистити їх, якщо не любите з шкіркою.
Куряче філе довільно нарізати, скропити 0,5 ст. л. соєвого соусу, злегка посолити і обсмажити на олії до готовності.
Викласти куряче філе в миску, в сковороду покласти груші і теж обсмажити, помішуючи, близько 3 хвилин.
Для заправки в каструльці нагріти оцет, додати цукор та соус, що залишився (1,5 ст. л.). Прогріти до розчинення цукру, помішуючи.
На блюдо викласти салатний мікс, курку з грушами і полити заправкою. Наш теплий салат з курячого філе і груші готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі