Хочете здивувати гостей? Приготуйте простий салат з квасолі, курки і моркви в млинцевих кошиках. Салат з доступних інгредієнтів подайте на святковий стіл в ажурних млинцевих кошиках. Ваші гості по достоїнству оцінять приготовану страву. Салати в кошиках - категорія рецепту.
Інгредієнти
млинцеве тісто
- Молоко - 200 мл
- Дріжджі (сухі швидкодіючі дріжджі) - 6 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 75 г
- Сіль - 1/2 ч. л.
- Цукор - 1/2 ст. л.
- Олія - 1 ст. л.
Начинка готових кошиків (салат)
- Стегно куряче - 2 шт
- Морква (середнього розміру) - 1 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Квасоля - 2 ст. л.
- Кріп - 3 гілочки
- Цибуля зелена - 2 гілочки
- Сіль
- Майонез - 2 ст. л.
Час приготування: 90 хвилин
Молоко підігріти, додати в миску сухі швидкодіючі дріжджі, додати сіль (1/2 ч. л.) і цукру (1/2 ст. л.). Миску накрити серветкою і поставити для розпуску дріжджів. Через певний час на поверхні утворюється шапочка з дрібних бульбашок. Суміш готова для приготування млинцевого тіста.
У суміш додати 1 яйце і збити.
Додати 75 гр. пшеничного борошна. Суміш збити до однорідного стану.
Додати 1 ст. л. рослинної олії. Після можна приступити до випічки млинців. У корнетик додати невелику кількість млинцевого тіста, зробити зріз, приблизно 1 мм. Корнетики з тістом помістити в стакан щоб уникнути витікання тіста.
Сковороду поставити на повільний вогонь, додати невелику кількість тіста на сковороду, розподілити в залежності від необхідної величини кошиків. Далі корнетиком нанести малюнок в кругову. Випікати млинцеву серветку як звичайні млинці.
Виходить гарно.
Далі млинцеві серветки-заготовки помістити в форму для випікання кексів і відправити в розігріту до 150-180С духовку. Кошики злегка підсушити для збереження заданої форми.
Яйця (2 шт.) відварити, нарізати кубиками.
Моркву відварити, нарізати кубиками.
Курячі стегна відварити в підсоленій воді, нарізати кубиками.
У мисці з'єднати складові салату, додати 2 ст. ложки консервованої квасолі, додати нарізану зелень кропу, сіль додати за смаком. Заправити салат з курки майонезом.
Смачного!
Коментувати