Рецепт з курки з грибами та киноа

Ситний і смачний салат з руколою і куркою, приготованих в листах для обсмажування.

Інгредієнти

  • Грудка куряча - 1 шт
  • Приправа  - 1 шт
  • Сіль
  • Перець (чорний мелений)
  • Гриби (рижики, відварні) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кіноа - 2 ст. л.
  • Перець чилі - 1/4 шт
  • Рукола - 1 горст.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Оливкова олія (2 ст.л. для обсмажування грибів, 2 ст.л.-для заправки) - 4 ст. л.
  • Помідори черрі (2-жовті, 2-червоні) - 2 шт

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 2

Кіноа відварити в злегка підсоленій воді до готовності.
Курячі грудки відбити до товщини 1,5-2 см.
Викласти курячу грудку на половину листа для обсмажування, прикрити другою половиною листа. Викласти на суху сковороду.
Обсмажувати з обох сторін по 7 хвилин на повільному вогні.
Нарізати обсмажену курячу грудку на кубики.
Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати. Гриби якщо великі нарізати. Обсмажити гриби і цибулю на оливковій олії.
Помідори черрі нарізати на половинки.
У мисці змішати всі інгредієнти курки, гриби з цибулею, помідори, киноа, перемішати, посолити за потребою. Для заправки змішати лимонний сік з оливковою олією, збити, поперчити. Салат викласти на блюдо, посипати кільцями перцю черрі, полити заправкою, прикрасити руколою. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі