Ситний і смачний салат з руколою і куркою, приготованих в листах для обсмажування.
Інгредієнти
- Грудка куряча - 1 шт
- Приправа - 1 шт
- Сіль
- Перець (чорний мелений)
- Гриби (рижики, відварні) - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Кіноа - 2 ст. л.
- Перець чилі - 1/4 шт
- Рукола - 1 горст.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Оливкова олія (2 ст.л. для обсмажування грибів, 2 ст.л.-для заправки) - 4 ст. л.
- Помідори черрі (2-жовті, 2-червоні) - 2 шт
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 2
Кіноа відварити в злегка підсоленій воді до готовності.
Курячі грудки відбити до товщини 1,5-2 см.
Викласти курячу грудку на половину листа для обсмажування, прикрити другою половиною листа. Викласти на суху сковороду.
Обсмажувати з обох сторін по 7 хвилин на повільному вогні.
Нарізати обсмажену курячу грудку на кубики.
Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати. Гриби якщо великі нарізати. Обсмажити гриби і цибулю на оливковій олії.
Помідори черрі нарізати на половинки.
У мисці змішати всі інгредієнти курки, гриби з цибулею, помідори, киноа, перемішати, посолити за потребою. Для заправки змішати лимонний сік з оливковою олією, збити, поперчити. Салат викласти на блюдо, посипати кільцями перцю черрі, полити заправкою, прикрасити руколою. Смачного!
Коментувати