Рецепт з квашеної капусти і буряка

Простий, смачний вітамінний салат з буряка і квашеної капусти. До весни квашена капуста вже трохи набридає, хочеться чимось урізноманітнити її, але так, щоб було смачно, без мороки, щоб можна було використовувати і як салат, і як гарнір. Це саме те! Яблуко і буряк додають приємну солодкість і відмінно доповнюють кислу і солону капусту, а ріпчаста цибуля робить смак цього вітамінного салату більш виразним і гострим.

Інгредієнти

  • Капуста квашена - 250 г
  • Буряк (1 варений або запечений) - 150 г
  • Яблуко (100 г кисло-солодке) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Соняшникова олія (ароматна) - 5 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Ось наші прості продукти для салату.
Все настільки просто, що і описувати-то нічого. Буряк і очищене яблуко натираємо на тертці, цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, перемішуємо з квашеною капустою, поливаємо ароматним маслом. Я не солила, не перчила, не додавала кислоти, а ви керуйтеся своїм смаком. Салат з квашеної капусти і буряка готовий. Нехай вам буде смачно!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі