Справжній вітамінний вибух - салат з ананасом, морквою і хроном. Завдяки вмісту великої кількості каротину, вітамінів В, С, D і Е, кальцію, йоду, фосфору, заліза, марганцю та інших мікроелементів, цей салат з моркви стане першим помічником при гіпертонії і застуді. Дуже легкий, смачний і пікантний салат пропоную вашій увазі.
Інгредієнти
- Морква - 200 г
- Ананас (консервірованний, у мене залишилося така кількість) - 120 г
- Хрін (вершковий) - 2 ч. л.
- Соняшникова олія (нерафінована, або будь-яка на ваш смак) - 3 ст. л.
- Кунжут (за смаком) - 2 ст. л.
- Сік лимонний - 2 ст. л.
- Мед - 1 ч. л.
- Сіль (за смаком) - 1/4 ч. л.
- Перець чорний (за смаком) - 1/4 ч. л.
Необхідні інгредієнти. З консервованого ананаса злити сироп.
Очищену моркву нашаткувати зручним для вас способом.
У невеликому салатнику з'єднати хрін вершковий, сік лимона, мед і олію.
Злегка збити виделкою або ложкою до однорідного стану.
З'єднати моркву з ананасами і заправити салат.
Смачного!
Коментувати