Салат з корейською морквою і курячими потрохами виходить дуже ситним і смачним. Можна використовувати курячі сердечка.
Інгредієнти
- Яйце куряче - 2 шт
- Огірок маринований - 2 шт
- Морква (морква використовується по-корейськи) - 100 г
- Потрохи - 200 г
- Майонез - 3 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 1
1. Огірки нарізаємо кубиками.
2. Моркву по-корейськи викладемо в миску, до неї додамо огірки.
3. Наріжемо курячі потрохи. Викладемо їх в миску.
4. Наріжемо варені курячі яйця. Їх також викладемо в миску.
5. Додати майонез і перемішати салат.
Смачного!
2. Моркву по-корейськи викладемо в миску, до неї додамо огірки.
3. Наріжемо курячі потрохи. Викладемо їх в миску.
4. Наріжемо варені курячі яйця. Їх також викладемо в миску.
5. Додати майонез і перемішати салат.
Смачного!
Коментарі
Рецепт сподобався , приготую
Рецепт сподобався , приготую
Коментувати