Рецепт з морквою по-корейськи і потрохами

Салат з корейською морквою і курячими потрохами виходить дуже ситним і смачним. Можна використовувати курячі сердечка.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Морква (морква використовується по-корейськи) - 100 г
  • Потрохи - 200 г
  • Майонез - 3 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

1. Огірки нарізаємо кубиками.
2. Моркву по-корейськи викладемо в миску, до неї додамо огірки.
3. Наріжемо курячі потрохи. Викладемо їх в миску.
4. Наріжемо варені курячі яйця. Їх також викладемо в миску.
5. Додати майонез і перемішати салат.

Смачного!

Коментарі

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі