Рецепт з моркви по-корейськи з куркою

Корейська морква - продукт на мільйон! Її і в чистому вигляді їсти приємно, і в салат додавати дуже здорово. Салат з куркою і корейською морквою виходить яскравим, пікантним, з насиченим смаком і правильної консистенцією (є що пожувати). Любителям гострої моркви пропоную простий в приготуванні, ароматний недорогий салат з корейською морквою і куркою (курячим філе).

Інгредієнти

  1. Соєвий соус - 2 ст. л.
  2. Морква (середня) - 1 шт
  3. Філе куряче (варене або запечене) - 100 г
  4. Олія - ​​2 ст. л.
  5. Оцет (столовий 9%) - 2 ст. л.
  6. Перець чилі (пластівці) - 1/4 ч. л.
  7. Коріандр (мелений) - 1/2 ч. л.
  8. Часник - 2 зуб.
  9. Кінза

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Беремо моркву і натираємо на тертці тонкими смужками.
Додаємо видавлений часник, оцет, мелений коріандр та пластівці перцю чилі.
Наливаємо соєвий соус.
Нагріваємо масло і виливаємо зверху приправ.
Перемішуємо.
Беремо куряче філе: варене або запечене; ріжемо смужками. Додаємо курку до моркви. Також кладемо дрібно посічену зелень кінзи. Перемішуємо салат, даємо настоятися близько 2 годин, можна більше.
Подаємо наш салат з корейської моркви і курки охолодженим. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі