Рецепт з моцарелою, овочами і фореллю

Легкий, смачний, корисний салат з рибою для стрункої фігури! Ніжний, молочний смак моцарели прекрасно доповнює смак овочів і червоною рибки! Дуже рекомендую!

Інгредієнти

  • Зелень (рукола + мангольд) - 3 ст. л.
  • Помідори черрі - 4 шт
  • Цибуля ріпчаста (фіолетова, гостра) - 1/3 шт
  • Маслини (с / к) - 5 шт
  • Моцарелла - 50 г
  • Огірок - 0,5 шт
  • Форель (слабосолона) - 30 г
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Кунжут - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

Зелень крупно порубати, укласти на тарілку, додати помідори, розрізані навпіл.
До салату викласти маслини, цибулю, нарізану тонкими півкільцями.
Додати форель, нарізану тонкими смужками, моцарелу, нарізану кубиками. Прикрасити салат огірком, нарізаним тонкою спіралькою.
Полити маслом, підсолити, поперчити за смаком, посипати кунжутом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі