Рецепт з оселедця і буряка

Думаю, що такий простий овочевий салат можна приготувати в зимовий період часу. Для того, щоб швидко приготувати цей салат, потрібно заздалегідь запекти або зварити буряк і зберігати його в холодильнику.

Інгредієнти

  • Буряк (запечений або відварений середнього розміру) - 2 шт
  • Картопля (середнього розміру) - 2 шт
  • Горошок зелений (невелика баночка) - 1/2 бан.
  • Оселедець (великий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (не велика цибулина) - 1 шт
  • Соняшникова олія (нерафінована) - 3 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 2 ч. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Для приготування салату треба підготувати необхідні продукти. Запекти або відварити буряк, відварити картоплю "в мундирі". Очистити цибулю і варені овочі. Оселедець також необхідно очистити і прибрати з нього кісточки (приготувати філе). Підготовлені інгредієнти нарізати середніми кубиками.
Приготувати заправку для нашего простого овочевого салату. Змішати соняшникову олію з зернистою гірчицею.
Заправити салат і дати йому настоятися хвилин тридцять. Смачного!

Коментарі

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі