Рецепт з печінки тріски з овочами

Дуже смачний салат з печінкою тріски і овочів. Огірок додає салату свіжість. Солодкі помідори черрі - соковитість. Картопля і яйця - ситість. Аромат кропу так і манить з'їсти цей салат з яйцями і печінкою, заправлений домашнім майонезом.

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 300 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Картопля - 320 г
  • Огірок - 180 г
  • Помідори черрі - 150 г
  • Цибуля зелена - 30 г
  • Кріп - 20 г
  • Сіль за смаком
  • Майонез (домашній) - 3 ст. л.
Інгредієнти для салату: варена і очищена картопля. Помідори чері. Місцеві, свіжі, ароматні й хрусткі огірочки. варені яйця і кріп. Зелена цибуля, вирощена в будинку на підвіконні. Картопля і огірки нарізала кубиками. розкришила яйця. Масло з банки з печінкою тріски вилила і печінку розім'яла виделкою. Печінку використовувала 1,5 банки.
Нарізала черрі на чотири частини. додала дрібно нарізані цибулю і кріп. Посолила і заправила майонезом. Майонез робила на оливковій олії з додаванням гірчиці.
Салат з печінки тріски з овочами вийшов дуже смачним, соковитим, ароматним і ситним.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі