Рецепт з рисом і тунцем

Коли хочеться ролів, але возитися з їх приготуванням не хочеться. Тоді я вдаюся до цього салату з тунця і рису. Салат можна приготувати на різдво. Смачного!

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 1 шт
  • Рис - 50 г
  • Тунець - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Лимон - 1/2 шт
  • Кріп - за смаком
  • Йогурт - 15 г

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Болгарський перець очистити, нарізати дрібними кубиками, покласти в миску.
Додати тунець.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, додати до інших інгредієнтів.
Перемішати.
Попередньо відварений рис згорнути ролом за допомогою бамбукового килимка, викласти на тарілку.
Зверху розмістити тунця з овочами.
Посипати подрібненим яєчним жовтком і лимонною цедрою.
Прикрасити блюдо болгарським перцем, яйцем і кропом.
Салат з тунцем i рисом готовий. Дуже смачно, просто, легко і корисно.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі