Коли хочеться ролів, але возитися з їх приготуванням не хочеться. Тоді я вдаюся до цього салату з тунця і рису. Салат можна приготувати на різдво. Смачного!
Інгредієнти
- Перець болгарський - 1 шт
- Рис - 50 г
- Тунець - 1 бан.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Лимон - 1/2 шт
- Кріп - за смаком
- Йогурт - 15 г
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Болгарський перець очистити, нарізати дрібними кубиками, покласти в миску.
Додати тунець.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, додати до інших інгредієнтів.
Перемішати.
Попередньо відварений рис згорнути ролом за допомогою бамбукового килимка, викласти на тарілку.
Зверху розмістити тунця з овочами.
Посипати подрібненим яєчним жовтком і лимонною цедрою.
Прикрасити блюдо болгарським перцем, яйцем і кропом.
Салат з тунцем i рисом готовий. Дуже смачно, просто, легко і корисно.
Коментувати