Рецепт з солоних огірків і груздів

Цей салат з грибами і маринованими огірками дуже полюбиться чоловікам. Чоловік часто просить приготувати його на свята, коли чекаємо гостей. Цей салат чудово збуджує апетит. Це прекрасна закуска до міцних напоїв. Дуже гарний до відвареної картоплі. Вообщем, прошу до столу!

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 2 шт
  • Гриби (солоні грузді)- 50 г
  • Цибуля червона - 0,5 шт
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Перець чорний - 1 пучок
  • Цукор - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Підготувати продукти для салату. Склад простий і всього три інгредієнта, не рахуючи олії. Мариновані огірочки, солоні грузді і солодка цибуля.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, трохи посипати цукром.
Солоні грузді нарізати соломкою. Якщо занадто кислі, то можна промити водою і відкинути на друшляк, щоб стекла вода.
Мариновані огірочки нарізати тонкими півкільцями.
Змішати всі інгредієнти в салатник, приправити перцем за смаком і щедро заправити нерафінованою соняшниковою олією. Зверху посипати кільцями зеленої цибулі.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі