Незвичайно смачний, соковитий і легкий в приготуванні салат з тунцем і кукурудзою. Ідеально підійде до вечері або святкового столу на день народження.
Інгредієнти
- Тунець (консервований) - 180 г
- Яйця курячі (відварені) - 3 шт
- Сир твердий - 100 г
- Огірок - 2 шт
- Кукурудза (консервована) - 200 г
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Сметана - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Нарізаємо кубиками огірок, сир і несильно дрібно яйця. Нарізаємо зелену цибулю. Беремо глибокий салатник і з'єднуємо в ньому нарізаний огірок, сир, яйця, консервовану кукурудзу (рідину з неї попередньо зливаємо) і зелену цибулю. Відкривши банку з тунцем, зливаємо рідину, якщо тунець шматочками розминаємо виделкою, якщо салатний додаємо так як є. Солимо до смаку і заправляємо салат сметаною, перемішуємо. Наш чудовий салат готовий. Смачного!
Коментувати