Рецепт з тунцем "Літній"

Дуже легкий, соковитий салат, і смачний соус!

Інгредієнти 

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський (жовтий) - 1 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Тунець (консервований) - 200 г
  • Листя салату / Салат - 1/2 пуч.
  • Цибуля зелена (2 пір'їнки)
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Кетчуп - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі (мелений) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Нарізати прозорими півкільцями цибулю.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Помідор-скибочками.
Листя салату порвати руками, зелену цибулю нарізати кільцями.
У тарілці акуратно змішати всі овочі. Злегка посолити і поперчити.
Зробити соус: змішати кетчуп, майонез, сметану і чилі.
Відкрити банку, злити сік, тунець викласти на овочі.
Нанести на салат соус, посипати зеленою цибулею.
Прикрасити і смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі