Дуже легкий, соковитий салат, і смачний соус!
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Перець болгарський (жовтий) - 1 шт
- Помідор - 2 шт
- Тунець (консервований) - 200 г
- Листя салату / Салат - 1/2 пуч.
- Цибуля зелена (2 пір'їнки)
- Майонез - 2 ст. л.
- Сметана - 3 ст. л.
- Кетчуп - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чилі (мелений) - за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Нарізати прозорими півкільцями цибулю.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Помідор-скибочками.
Листя салату порвати руками, зелену цибулю нарізати кільцями.
У тарілці акуратно змішати всі овочі. Злегка посолити і поперчити.
Зробити соус: змішати кетчуп, майонез, сметану і чилі.
Відкрити банку, злити сік, тунець викласти на овочі.
Нанести на салат соус, посипати зеленою цибулею.
Прикрасити і смачного!
Коментувати