Рецепт з язика і цибулі порей

Салат з язика і цибулі порей ситний, але не важкий. Підходить як на кожен день, так і на святковий стіл, замість звичного олів'є.

Інгредієнти

  • Язик яловичий (відварений) - 200 г
  • Цибуля-порей (стебло) - 1 шт
  • Морква (відварна, невелика) - 1 шт
  • Сир твердий (натертий на крупній тертці) - 70 г
  • Огірок солоний (великий) - 1 шт
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Горошок зелений - 1 бан.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Відварний язик нарізати брусочками.
Стебло порею нарізати півкільцями.
З горошку злити рідину і додати в салат.
Відварену моркву натерти на крупній тертці.
Сир натерти на крупній тертці.
Солоний огірок нарізати кубиками.
Додати сметану і добре перемішати. Якщо потрібно можна додати сіль, але при наявності сиру і солоного огірка вона навряд чи стане в нагоді. Салат з язика і цибулі порей готовий. При можливості дати настоятися йому півгодинки і можна їсти.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі