Рибний салат з яблуком і помідором

Нещодавно знайшовся мій старий зошит з рецептами салатів. Погортавши його, зупинилася на цьому рецепті. (Всі продукти були в наявності :) Салат з картоплі і вареної риби хек виходить ніжним, смачним, недорогим салатом і без особливих напряг в приготуванні. Заходьте!

Інгредієнти

  • Риба (будь-яка; варена. У мене був хек.) - 250 г
  • Картопля (2-3 шт. Зварена в "мундирі") - 250 г
  • Помідор - 150 г
  • Яблуко (бажано не солодких сортів) - 150 г
  • Яйце куряче (зварене в круту 1 шт.)
  • Майонез
  • Лист лавровий
  • Перець чорний (горошком)
  • Сіль
Хек почистити, помити, нарізати шматочками
Закип'ятити воду, посолити, додати лавровий лист, перець (можете додати спеції на свій розсуд). Дати покипіти хвилин 5, потім покласти хек. Варити не більше 10 хв! Дістати рибу і дати їй повністю охолонути.
Потім відокремити від кісток і дрібно нарізати
Зварену в мундирі картоплю почистити і нарізати кубиком
Помідор нарізати довільно. Мені подобається часточками.
Яблука очистити від шкірки і швиденько нарізати, щоб не потемніли.
Все змішати, заправити майонезом. За потреби посолити.
Викласти салат з вареної риби в зручний вам посуд, прикрасивши яйцем.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі