Хочу презентувати легкий і в той же час ситний салат з рисом, перцем і морським коктейлем, який вигадала на новорічний стіл. Рис надає ситність, а овочі і морський коктейль легкість.
Інгредієнти
- Рис - 100 г
- Перець солодкий червоний - 1/2 шт
- Огірок (короткоплодний) - 1 шт
- Коктейль морський (пресерви в олії) - 1 бан.
- Сік лимонний - 0,75 ст. л.
Рис зварити по інструкції на упаковці в підсоленій воді. Охолодити. Перець і огірок вимити, огірок нарізати дрібними кубиками.
У перцю видалити насінну кробочку, нарізати кубиками.
Витягнути морський коктейль з масла, зміщувати рисом.
Додати овочі. Полити лимонним соком. Перемішати. Заправити олією з пресервів.
Салат з рисом готовий. Смачного!
Коментувати