Салат "Агеньчик"

Іноді нашому організму хочеться чогось легкого і максимум корисного. Мене в цьому випадку рятує Салат з вареною морквою і консервованою кукурудзою. Рецепт салату підгледіла в дитячому саду у дочки. У нас (в Білорусії) його дають діткам на обід в школах і дитячих садах. Буває два різновиди - з консервованим горошком або салат з кукурудзи. Я пропоную другий варіант - з консервованою кукурудзою. Салат недорогий і дуже швидкий в приготуванні!

Інгредієнти

  • Морква (відварна) - 400 г
  • Кукурудза - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Олія (для заправки) - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

1. Приготуємо все інгредієнти.
2. Дрібно порізати моркву кубиками.
3. Поріжемо цибулю і заллємо її на хвилину кип'ятком (раджу збризнути лимонним соком), злити воду.
4. Змішаємо моркву, цибулю і кукурудзу, посолити за смаком.
5. Заправити олією і ретельно перемішати.
6. Прикрасимо зверху зеленню або оливками

Салат з вареною морквою і консервованої кукурудзи готовий! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі