Салат «Айрон»

Салат - рулет трохи інакше заявляє про себе на столі і привертає увагу. Формування цього салату з моркви і червоної риби не є новинкою, але салат дуже яскравий і урочистий. Немає великої кількості інгредієнтів. Смак салату об'єднує малосольная червона риба.

Інгредієнти

  • Морква (варена) - 2 шт
  • Картопля (варена) - 2 шт
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Цибуля зелена - 5 г
  • Філе рибне (лососеве) - 180 г
  • Майонез - 2 ст. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Моркву і картоплю нашаткувати. Яйце порізати не крупно, а рибу великими шматочками.
Сформувати салат рулетом: на харчовій плівці розкласти моркву тонким шаром у вигляді прямокутника (у мене вийшов прямокутник розміром 18 х 28 сантиметрів) і нанести сіточку з майонезу. Зверху, дотримуючись краї, розкласти картоплю і нанести сіточку з майонезу.
Зелену цибулю порізати кільцями і розкласти по картоплі, завершити шаром з яєць і сіточкою з майонезу.
Рибу покласти на вузький край прямокутника і піднімаючи харчову плівку сформувати рулет. Краї плівки закрутити «цукеркою» і обережно ущільнити рулет. Дати йому не менше тридцяти хвилин полежати в холодильнику.
Плівку розрізати, дістати салат - рулет, перекласти на тарілку сервіровки, за бажанням прикрасити. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі