Салат "Бакинський м'ясної"

Дуже смачний салат з гранатом і відвареного мяса з мінімальним набором інгредієнтів! Виглядає яскраво і святково! Прекрасно підійде як рецепт салату на весілля. Але зовсім не обов'язково чекати свята, щоб його приготувати! Якщо у Вас в холодильнику є шматок вареної яловичини і раптово гості на порозі, то не важко буде зібрати такий гарний салат!

Інгредієнти

  • Яловичина (м'ясо повинно бути варене) - 250 г
  • Гранат (ядра очищені) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста (не велика) - 1 шт
  • Зелень (в оригіналі кінза, але для тих хто не любить її можна петрушку або скомбінувати з кінзою.) - 1 пуч.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль - 1 пучок
  • Цукор (для маринування цибулі) - 0,5 ч. л.
  • Оцет (для маринування цибулі) - 1 ст. л.
  • Вода (для маринування цибулі) - 50 мл
Почнемо з того, що поріжемо дрібно цибулю і замарінуем її в пиалочки на 10-15 хвилин.
Поки цибуля маринується розберемо гранат.
Наріжемо яловичину, не дрібним кубиком. Розмір шматочків приблизно 1 см на 1 см.
Вимити, перебрати і порубати зелень. У мене кінза і петрушка.
До нарізанного м'яса відправляємо ядра граната, зелень і відкинуту на сито цибулю.
Посипаємо дрібкою солі і перемішуємо.
Заправляємо майонезом і перемішуємо ще раз.
Викладаємо в салатник. Якихось додаткових прикрас салат не потребує!
Новорічні свята в самому розпалі! Приготуйте цей салат з відвареного мяса і граната і він стане найпростішою прикрасою столу! Зі святами вас, дорогі друзі! Смачних страв і смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі