Пропоную спробувати дуже яскравий, цікавий, вітамінний салат з капусти, овочами і бринзою, який підкорив мене своїми барвами на кулінарному форумі вегетаріанських рецептів! Без змін і замін в інгредієнтах звичайно ж не обійшлося і заправку зробила на свій смак!
Інгредієнти
- Капуста червонокачанна - 280 г
- Морква (середнього розміру) - 1 шт
- Насіння льону - 3 ст. л.
- Бринза - 150 г
- Олія - 3 ст. л.
- Гірчиця (французька, з зернами) - 1 ст. л.
- сіль
- Перець чорний
Моркву натерти на тертці для приготування "корейської моркви".
Тонко нашаткувати капусту.
Насіння льону прогріти на сухій сковороді протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Зняти з вогню.
Для заправки салату з'єднати в мисці олію, французьку гірчицю, приправити сіллю і перцем. Перемішати.
У мисці з'єднати моркву, капусту, насіння льону, нарізану невеликими кубиками бринзу. Полити салат заправкою (спробуйте на сіль, нам солі в заправці і бринзі було досить, так що корегуйте кількість на свій смак).
Акуратно перемішати салат і подавати до столу!
Смачного!
Коментувати