Ваші домочадці не уявляють новорічний стіл без Олів'є, а вам він вже набрид? Тоді приготуйте салат з печінки яловичої "Башкортостан". Він нагадує салат Олів'є, але при цьому грає новими барвами.
Інгредієнти
- Яловичина (відварна) - 100 г
- Печінка яловича (відварна) - 100 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Огірок маринований - 100 г
- Яблуко - 75 г
- Картопля - 1 шт
- Горошок зелений - 2 ст. л.
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний мелений)
Нарізати огірки соломкою.
М'ясо печінки і яловичини нарізати тонким брусочком.
Яблуко нарізати невеликим кубиком.
Яйця нарізати кубиком.
Картоплю нарізати невеликим кубиком.
Відміряти 2 столові ложки горошку.
Всі інгредієнти змішати. Салат посолити, поперчити і заправити майонезом. Наш салат з печінки яловичої готовий. Мені Олівье вже давно набрид, але домочадці з впертістю завжди його просили до новорічного столу. Але самі його майже не їли, а я потім годувала унітаз.
Так ось цей м'ясний салат з печінки яловичої і горошку з яблуками - гідна заміна Олів'є! Смачного!
Коментувати