Салат "Башкортостан"

Ваші домочадці не уявляють новорічний стіл без Олів'є, а вам він вже набрид? Тоді приготуйте салат з печінки яловичої "Башкортостан". Він нагадує салат Олів'є, але при цьому грає новими барвами.

Інгредієнти

  • Яловичина (відварна) - 100 г
  • Печінка яловича (відварна) - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Огірок маринований - 100 г
  • Яблуко - 75 г
  • Картопля - 1 шт
  • Горошок зелений - 2 ст. л.
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець чорний мелений)
Нарізати огірки соломкою.
М'ясо печінки і яловичини нарізати тонким брусочком.
Яблуко нарізати невеликим кубиком.
Яйця нарізати кубиком.
Картоплю нарізати невеликим кубиком.
Відміряти 2 столові ложки горошку.
Всі інгредієнти змішати. Салат посолити, поперчити і заправити майонезом. Наш салат з печінки яловичої готовий. Мені Олівье вже давно набрид, але домочадці з впертістю завжди його просили до новорічного столу. Але самі його майже не їли, а я потім годувала унітаз.
Так ось цей м'ясний салат з печінки яловичої і горошку з яблуками - гідна заміна Олів'є! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі