Салат "Боккончіні"

Дуже смачний овочевий салат з болгарським перцем і копченим сиром боккончіні, поєднує в собі одночасно і легкість і ситність. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Перець болгарський (жовтий або червоний) - 3 шт
  • Помідор (краще сорт сливка) - 8 шт
  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Маслини - 10 шт
  • Сир копчений (сорт боккончіні, але можна замінити іншим) - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Базилік (фіолетовий - реган) - за смаком
  • Кріп - за смаком
  • Гірчиця (зернова) - 1 ст. л.
  • Мед (рідкий) - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Овочі добре помити. Нарізати болгарський перець і помідор довільними невеликими шматочками.
Огірок нарізати на четвертинки.
Маслини нарізати кружечками і відправити до овочів.
Сир нарізати на чотири частини.
Відносно сиру: боккончіні в перекладі "маленький укус", оскільки сирні кульки розміром зазвичай з велику виноградину. На смак він як підкопчена моцарелла. Тому можете замінити цей сир на будь-який інший копчений несолоний сир, якщо не знайдете цей.
Нарізати дрібно реган (фіолетовий базилік) і кріп. Додати в салат.
Зробити заправку: зернову гірчицю змішати з медом і
оливковою олією. Посолити, поперчити.
Заправити салат. Перемішати. Дати настоятися 10 хвилин.
Подати до столу!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі