Салат "Буряковий шампіньйон"

Різноманітимо колекцію осінньо-зимових топ салатів! Яскравий, ароматний і ситний салат з буряка і смажених печериць, де два інгредієнта задають тон цього салату - це буряк і шампіньйони! Салат з шампіньйонів - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Буряк (відварний) - 300 г
  • Печериці - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 300 г
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Часник (великий) - 1 зуб.
  • Олія
  • Цибуля зелена - 5 гілочок
  • Кріп - 5 гілочок
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців - за смаком
Нарізати цибулю, розігріти на сковороді олію і обсмажити цибулю.
Додати крупно нарізані шампіньйони, обсмажувати все разом, помішуючи, хвилин 5-7. Зняти з вогню, дати охолонути.
Нарізати невеликими кубиками буряк.
З'єднати в мисці нарізаний буряк, мариновані огірки, обсмажену цибулю з печерицями, зелений горошок (рідину з банки з горошком попередньо злити). Додати подрібнений часник, приправити сіллю і сумішшю перців за смаком.
Додати дрібно нарізану зелень кропу і зелену цибулю. Перемішати і подавати до столу.
Салат з смаженими печерицями і буряком готовий. Всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі