Різноманітимо колекцію осінньо-зимових топ салатів! Яскравий, ароматний і ситний салат з буряка і смажених печериць, де два інгредієнта задають тон цього салату - це буряк і шампіньйони! Салат з шампіньйонів - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Буряк (відварний) - 300 г
- Печериці - 300 г
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Горошок зелений (консервований) - 300 г
- Огірок маринований - 3 шт
- Часник (великий) - 1 зуб.
- Олія
- Цибуля зелена - 5 гілочок
- Кріп - 5 гілочок
- Сіль за смаком
- Суміш перців - за смаком
Нарізати цибулю, розігріти на сковороді олію і обсмажити цибулю.
Додати крупно нарізані шампіньйони, обсмажувати все разом, помішуючи, хвилин 5-7. Зняти з вогню, дати охолонути.
Нарізати невеликими кубиками буряк.
З'єднати в мисці нарізаний буряк, мариновані огірки, обсмажену цибулю з печерицями, зелений горошок (рідину з банки з горошком попередньо злити). Додати подрібнений часник, приправити сіллю і сумішшю перців за смаком.
Додати дрібно нарізану зелень кропу і зелену цибулю. Перемішати і подавати до столу.
Салат з смаженими печерицями і буряком готовий. Всім смачного!
Коментувати