Салат "Чафа" з м'ясом

Легкість цьому салату з олією і м'ясом надають сирі овочі: морква, буряк, капуста і наполовину приготована картопля. Ситну нотку додає смажене м'ясо. Разом всі інгредієнти просто ідеально поєднуються і доповнюють один одного. Є правило: змішувати інгредієнти безпосередньо за столом, оскільки важливо, щоб салат мав свіжий вигляд. Салат з буряка і моркви без додаткової заправки. Готуйте салати купками.

Інгредієнти

  • Морква - 80 г
  • Буряк - 80 г
  • Капуста білокачанна / Капустa - 80 г
  • Картопля - 80 г
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Оцет (столовий) - 2 ст. л.
  • Приправа (для корейських салатів) - 2 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 2 ч. л.
  • Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.1 ч. л.
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Спеції (для свинини) - 0.5 ч. л.
  • Свинина (м'якоть) - 200 г
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 130 хвилин

Кількість порцій: 4

Необхідно провести підготовчі роботи. Замаринувати моркву: моркву порізати соломкою, додати одну столову ложку оливкової олії, одну столову ложку столового оцту, по чайній ложці приправи для корейських салатів і коріандру, столову ложку кунжуту. Зубок часнику подрібнити, додати в моркву. Все перемішати, накрити харчовою плівкою і поставити маринуватися на дві години.
Аналогічно замаринувати буряк. Для цього буряк порізати соломкою, додати одну столову ложку оливкової олії, одну столову ложку столового оцту, по чайній ложці приправи для корейських салатів і коріандру, столову ложку кунжуту. Зубок часнику подрібнити, додати в буряк. Все перемішати, накрити харчовою плівкою і поставити маринуватися на дві години.
Картоплю порізати соломкою, залити водою, дати постояти хвилин 30. Картоплю промити, воду злити. Картоплю відварити з додаванням щіпки солі і лаврового листа протягом 1,5 - 2 хвилин з моменту закипання. Потім відкинути на друшляк, перекласти на тарілку, посипати чорним меленим перцем.
М'ясо відбити, ароматизувати спеціями і поставити маринуватися хвилин на 40. Потім м'ясо порізати соломкою.
Цибулю порізати, посмажити на рослинному маслі з м'ясом.
Капусту дрібно нашаткувати, посолити дрібкою солі. Мариновані огірки порізати соломкою.
Збираємо салат на плоскій тарілці. Овочі розкладаємо по колу купками. Кожен овоч повторити двічі (протилежно один одному). У центр покласти м'ясо, смажене з цибулею. Я салат не заправляла, в ньому досить рослинного масла. При бажанні можна додати улюблений соус.
Перемішати салат безпосередньо за столом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі