Салат "Червоне тріо"

Не знаю на скільки рецепт грузинський, але то що познайомилася я з салатом в Грузії це точно. І там він користується великою популярністю. Дуже зручно брати цей салат з гранатом і свіжих помідорів з собою на природу в банку. Дуже добре поєднується з м'ясом і шашликом. Назва моя. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Гранат - 0,5 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля червона - 0,5 шт
  • Перець болгарський - 0,5 шт
  • Кінза - 0,5 пуч.
  • Олія
  • Спеції (за смаком: сіль, перець)
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
Цибулю нарізати дуже тонкими півкільцями, помідори великими часточками. Перець болгарський нарізати невеликим кубиком. Додати зерна граната.
Кінзу (краще не замінювати на іншу зелень) дрібно нашаткувати. Додати сіль (краще сванський або адигейський), мелений чорний перець. Заправити салат з свіжих помідорів олією і соком лимона. Акуратно перемішати і дати настоятися салату хвилин 20-30.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі