Дуже ситно! Таким салатом з рису можна наїстися на цілий день, якщо порцію розділити на два прийоми. Легко приготувати в дачних умовах. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Рис - 2 пакети
- Мідії - 300 г
- Огірок - 4 шт
- Листя салату / Салат - 1 пуч.
- Лимон - 0.5 шт
- Сіль за смаком
Рис відварити в підсоленій воді на повільному вогні 15 хвилин.
Мідії злегка обсмажити на сухій сковороді.
Огірок вимити і нарізати кубиками.
Вимити листя салату, обсушити їх і викласти в салатниці.
Охолоджений рис викласти поверх салату і розподілити по салатнику, щоб вийшло в рисі поглиблення. Викласти в поглиблення огірок, потім охолоджені мідії. Подавати салат з четвертинками лимона, за бажанням заправити оливковою олією. Смачно, ситно і нескладно!
Коментувати