Салат до шашлику на Трійцю

У нас вже давно почався сезон шашлику і я хочу з вами поділитися незвичайним, головне легким у приготуванні пікантним рецептом салату з квасолі, який завжди готую до шашлику як гарнір. Він дуже простий, його можна приготувати на Трійцю. Заходьте, спробуйте. Кухня: Кавказька

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (червона в томатному соусі) - 2 бан.
  • Кінза (великий) - 1 пуч.
  • Часник - 6 зуб.
  • Горіхи волоські (чищені.) - 100 г

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 8

Все дуже просто. Ось продукти, які нам знадобляться для салату. Банки з квасолею відкрити, (якщо рідини в банці багато, то краще її злити в окрему ємність). Часник почистити. Кінзу вимити. Горіхи розколоти, ядра витягти. У широкий салатник дрібно нарізати кінзу, порубати горіхи. Часник видавити через прес (у мене молодий часник з грядки, я його дрібно нарізала). Квасолю разом з соусом, викласти з банок.
Ретельно перемішати... ВУАЛЯ! Салат до шашлику готовий, нічим заправляти не треба. Дайте постояти поки смажиться шашлик на мангалі, що б продукти між собою подружилися. Якщо комусь салат здасться не солоним, сіль завжди на столі. У нас ніхто не скаржився, фасолька в банці повністю збалансована. Веселого настрою і смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі