Легкий, цікавий, соковитий салат з селери, яблука, моркви і сиру "Досконалість"! Гармонійно підібрані всі складові, свіжий, з легкою пікантною ноткою. Ідеально підійде для дівочих посиденьок в колі подружок або в якості подарунка на день народження. Рецепт із серії - салати на день народження. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Морква (середня) - 1 шт
- Яблуко (середнє) - 1 шт
- Груша (твердих, пряних сортів) - 1 шт
- Сир твердий - 70 г
- Горіхи волоські - 30 г
- Йогурт (для заправки салату, або сметана / майонез)
- Селера листова (за бажанням, пару гілочок)
- Спеції (по щіпці: сіль, цукор, суміш мелених перців)
- Сік лимонний - 1 ч. л.
Свіжу моркву натерти на дрібній тертці. Додати спеції і руками перетерти моркву, щоб вона ввібрала в себе всі спеції і стала більш соковитою та ніжною. Сир натерти на дрібній тертці. Яблуко і грушу від шкірки не очищати, тільки прибрати серцевину і натерти на крупній тертці. Відразу ж додати сік лимона і перемішати салат.
Додати йогурт, салат перемішати і викласти в салатник. Зверху посипати волоськими горіхами перекрученими через м'ясорубку або подрібнені в блендері. Подрібнити до стану м'якої крихти, а не дрібно поламати. Смак буде трохи іншим. Салат з морквою і яблуком, з горіхами і селерою готовий. Смачного!
Коментувати