Ситний і, на мій погляд, оригінальний і смачний салат з горошком з цікавим смаком. Невеликий склад, досить швидко готується. Я сподіваюся, що багатьом цей рецепт стане в нагоді. І на святковий стіл і так просто, себе побалувати. Заходьте.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Інгредієнти
- Горошок зелений (заморожений) - 250 г
- Сир твердий - 100 г
- Сир м'який - 100 г
- Цибуля червона - 1 шт
- Бекон (сирокопчений) - 150 г
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
Зелений горошок викласти в киплячу воду, проварити 5 хв. на середньому вогні, відкинути на сито, облити холодною водою. Дати воді стекти і повністю остудити.
Бекон нарізати невеликими смужками, обсмажити на сухій сковороді до хрусткого стану.
Сири можна вибрати на свій смак, головне щоб був контраст. Один - м'який та нейтральний, другий - твердий та гострий. У мене чеддер та моцарелла для піци. Можна взяти, наприклад, адигейський та пармезан. Нарізати весь сир невеликими кубиками.
Цибулю нарізати тонкими чверть кільцями.
Всі інгредієнти з'єднуємо в салатниці (залишаємо трохи бекону для прикраси) і перемішуємо.
Додаємо майонез, солимо і перчимо до смаку, ще раз перемішуємо, даємо настоятися в холодильнику 10-15хв. і подаємо наш салат з горошком на стіл.
Коментувати