Салат "Фантазія смаку"

Салат смачний, ситний і готується швидко. Цей салат з корейською морквою, курячим філе і кукурудзою прекрасно підійде до святкового столу.

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварене) - 200 г
  • Сирок плавлений (180 г) - 2 шт
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
  • Морква (по-корейськи) - 200 г
  • Сир твердий (70 г в салат, 30 г для свинок) - 100 г
  • Зелень (кріп 5 гілочки, петрушка 5) - 10 гілочок
  • Майонез - 5 ст. л.
  • Гірчиця - 2 ч. л.
  • Кукурудза (консервована) - 4 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

У мисці добре перемішати плавлений сирок і нарізані кубиками яйця. Викласти на дно тарілки. Дві столові ложки залишити для свинок (3 штуки) на прикрасу, якщо ви хочете меншу кількість, то залишайте одну столову ложку. Курку розібрати на волокна і покласти зверху маси з яєць і плавленого сирка. Змастити гірчицею. Зверху гірчиці змастити майонезом.
Цибулю нарізати дрібними кубиками. Залити на кілька хвилин окропом і відправити на наш салат.
Наступний шар - морква по-корейськи. Зверху промазати майонезом.
Сир натерти на крупній тертці. Викладаємо наступним шаром на наш салат.
Тонким шаром змастити весь салат майонезом. Дрібно нарізати зелень і обсипати краю. Останнім шаром викладаємо кукурудзу.
З решти яєчно-сирної маси формуємо три кульки. Сир натерти на дрібній тертці. Кожну кульку обваляти в сирі. Очі зробити з запашного перцю. Вуха і п'ятки з будь-яких ковбасних виробів.
Прикрашаємо хрюшами наш салат з курки. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі