Ніжний, соковитий, яскравий салат з картоплі і червоної риби. Дуже простий і смачний салат. А якщо підготувати всі інгредієнти заздалегідь, то на все вам знадобиться не більше п'ятнадцяти хвилин. Заходьте, угощайтесь.
Інгредієнти
- Картопля - 300 г
- Сьомга (слабосолона) - 250 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Морква - 150 г
- Цибуля червона - 100 г
- Сік лимонний - 2 ст. л.
- Кріп - 1/2 пуч.
- Сметана - 3 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- Хрін (столовий 0,5 - 1 ст. л) - 1 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
Половину великої цибулини нарізати дуже дрібно і залити лимонним соком.
Заздалегідь відварені картоплю і моркву нарізати кубиками. Моркву - дрібніше, картоплю - трохи крупніше.
Подрібнити яйця. Некрупно нарізати рибу. Підійде будь-яка слабосолона червона риба.
Змішати сметану, майонез, хрін. Трохи посолити, приправити перцем.
Викласти всі інгредієнти у великій салатник, (з цибулі злити рідину) додати подрібнений кріп, заправити салат соусом, перемішати. Салат готовий.
Смачного!
Коментувати