Салат "Фрегат"

Ніжний, соковитий, яскравий салат з картоплі і червоної риби. Дуже простий і смачний салат. А якщо підготувати всі інгредієнти заздалегідь, то на все вам знадобиться не більше п'ятнадцяти хвилин. Заходьте, угощайтесь.

Інгредієнти

  • Картопля - 300 г
  • Сьомга (слабосолона) - 250 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Морква - 150 г
  • Цибуля червона - 100 г
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Хрін (столовий 0,5 - 1 ст. л) - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
Половину великої цибулини нарізати дуже дрібно і залити лимонним соком.
Заздалегідь відварені картоплю і моркву нарізати кубиками. Моркву - дрібніше, картоплю - трохи крупніше.
Подрібнити яйця. Некрупно нарізати рибу. Підійде будь-яка слабосолона червона риба.
Змішати сметану, майонез, хрін. Трохи посолити, приправити перцем.
Викласти всі інгредієнти у великій салатник, (з цибулі злити рідину) додати подрібнений кріп, заправити салат соусом, перемішати. Салат готовий.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі