Салат гострий «Аргумент»

Свіжий, легкий, вітамінний салат з капусти з приємною гостротою свіжого гострого червоного перцю, з прекрасною заправкою (з додаванням устричного соусу), яка підсилює смак інгредієнтів салату, роблячи їх ще більш насиченими і пряними. Цей салат з капусти кольрабі та перцю гармонійно впишеться в якості закуски для м'яса, риби, птиці.

Інгредієнти

  • Капуста кольрабі - 200 г
  • Перець солодкий - 1 шт
  • Перець червоний пекучий (свіжий) - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Соус (устричний) - 1 ст. л.
  • Сіль - 0.2 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Кольрабі і солодкий перець порізати соломкою. Перець гострий порізати соломкою або кільцями.
Змішати оливкову олію і устричний соус. Перемішати.
З'єднати всі інгредієнти салату, перемішати.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі