У нас є хороші знайомі корейці, які часто пригощають нас різними салатами. Але ніколи не діляться рецептами, у них все завжди приблизно. Мій чоловік великий любитель цієї кухні і мені доводиться відтворювати потім все приблизно. Методом проб і помилок у мене вийшов цей салат з олією і редискою, який ми їмо з будь-яким м'ясом. Виношу його на ваш суд.
Інгредієнти для салату з редиски
- Редис - 700 г
- Петрушка - 1 пуч.
- Часник - 4 зуб.
- Перець червоний пекучий - 0,5 ч. л.
- Перець духмяний - 0.5 ч. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Сіль - 1.5 ч. л.
- Оцет - 1 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Соєвий соус - 20 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Це всі продукти, які нам необхідні (забула покласти соєвий соус).
Редиску розрізаємо навпіл, а далі ріжемо пластинками. Злегка присолюємо і добре перемішуємо. Залишаємо хвилин на 20, щоб виділився сік.
В цей час дрібно рубаємо часник і зелень.
Зливаємо з редиски весь сік, що виділився, і викладаємо на неї купкою цукор, сіль, перець, рубаний часник, наливаємо оцет і соєвий соус. Масло розігріваємо на сковороді і поливаємо нашу гірочку. Як мені подобається запах, який заповнює в цей час кухню. Додаємо петрушку, перемішуємо і ставимо під прес на пару годин в холодильник. (Забула сфотографувати цей момент).
Дістаємо, ще раз перемешуємо, перекладаємо в красивий салатник і пригощаємося. Смачного!
Коментувати