Салат "Гранатові бризки"

Салат зі свинячого язика має дуже ніжний смак і приємний аромат, відрізняється поживними властивостями. Ознайомтеся, як приготувати відмінну закуску з цього продукту. Родзинка цього салату з гранатом і свінячим язиком є хрін, який кладеться на шар з язиком.

Інгредієнти

  • Язик свинячий (язик вже заздалегідь відварений) - 2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сир твердий (у мене був Чеддер) - 100 г
  • Гранат - 1 шт
  • Хрін - 2 ч. л.
  • Майонез - 6 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Перший шар - кладемо язик, зверху змащуємо хріном і трохи майонезу.
Яйця натираємо на крупній тертці і сиплемо наступним шаром, змащуємо тонко майонезом, наступний шар - сир на крупній тертці (його забула сфоткати) і так само змащуємо майонезом.
Останній шар це гранат, рясно посипати його і можна їсти! Швидкий і смачний салат готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі