Салат зі свинячого язика має дуже ніжний смак і приємний аромат, відрізняється поживними властивостями. Ознайомтеся, як приготувати відмінну закуску з цього продукту. Родзинка цього салату з гранатом і свінячим язиком є хрін, який кладеться на шар з язиком.
Інгредієнти
- Язик свинячий (язик вже заздалегідь відварений) - 2 шт
- Яйце куряче - 3 шт
- Сир твердий (у мене був Чеддер) - 100 г
- Гранат - 1 шт
- Хрін - 2 ч. л.
- Майонез - 6 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Перший шар - кладемо язик, зверху змащуємо хріном і трохи майонезу.
Яйця натираємо на крупній тертці і сиплемо наступним шаром, змащуємо тонко майонезом, наступний шар - сир на крупній тертці (його забула сфоткати) і так само змащуємо майонезом.
Останній шар це гранат, рясно посипати його і можна їсти! Швидкий і смачний салат готовий. Смачного!
Коментувати