Салат "Гранатовий нашийник"

На святковий стіл можна приготувати давно знайомий нам і багатий на смак салат на Новий рік "Гранатовий нашийник" у вигляді "дорогоцінного нашийника". Розповідаю, як легко оформити і приготувати цей салат. Для цього додайте до салату стрічку з зеленої цибулі та медаль. Медаль можна зробити з гуртка моркви або яйця. Даємо настоятися салату від 1 до 2 годин і подаємо до столу. Приємних вам клопоту на кухні.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 300 г
  • Гранат - 2 шт
  • Картопля - 3 шт
  • Буряк - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Горіхи волоські - 70 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Яйце - 3 шт
  • Олія - ​​1 ст. ложка
  • Майонез - 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Цибуля зелена - 1 шт

Кількість порцій: 5-6

Час приготування: 2 ч. 0 хв

Підготуйте необхідні продукти. Заздалегідь відваріть овочі, куряче м'ясо і яйця, остудіть, очистіть.
Куряче м'ясо подрібніть. Цибулю подрібніть, пасеруйте на розігрітій олії до прозорості. Гранат очистіть. Відріжте гурток моркви для медальйона.
Овочі натріть на середній терці. Яйця і горіхи подрібніть.
На блюдо для подачі покладіть перо зеленої цибулі. У центр поставте склянку дном вгору. Починайте викладати салат шарами навколо склянки: 1 - картопля, трохи майонезу, сіль і перець за смаком.
2 шар - половину буряка, майонез.
3 шар - морква, майонез; 4 шар - волоські горіхи.
5 шар - куряче м'ясо; 6 - цибуля.
7 - яйця; 8 - буряк який залишился розподіліть по всій поверхні салату. Ретельно притисніть і вирівняйте салат.
Верх салату покрийте зернами граната. Акуратно витягніть стакан. Кінці зеленої цибулі з'єднайте і притисніть гуртком моркви. Дайте салату настоятися і подавайте до столу. Готуйте салати на Новий рік. Щасливого Нового року!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі