Салат "Гранатова розсип"

У салату "Гранатова розсип" три плюса: він смачний, простий в приготуванні, а ще й гарний. Терпка солодкість гранату додає оригінальність звичному поєднанню інгредієнтів м'ясного салату з овочами. Салат з гранатом покладений шарами і всі запропоновані продукти прекрасно поєднуються між собою.

Інгредієнти

  • Свинина - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Буряк - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сіль - 0.3 ч. л.
  • Перець чорний - 0.5 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Картопля - 1 шт
  • Гранат - 1 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Підготувати інгредієнти для салату: м'ясо порізати соломкою, буряк і моркву нашаткувати, цибулю дрібно порізати, перераховані інгредієнти посмажити окремо на олії до готовності. Картоплю відварити, дрібно порізати. Зерна граната очистити. Майонез перекласти в целофановий пакет, відрізати один куточок для зручності нанесення на шари салату.
Збираємо салат: в салатник викласти перший шар - картоплю, посолити, нанести майонез.
Другий шар - цибуля, майонез не додавати.
Наступний шар - м'ясо. Посолити, поперчити, майонез не додавати.
На м'ясо покласти буряк з морквою, посолити, нанести майонез.
Завершити оформлення салату - розкласти зерна граната. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі