У салату "Гранатова розсип" три плюса: він смачний, простий в приготуванні, а ще й гарний. Терпка солодкість гранату додає оригінальність звичному поєднанню інгредієнтів м'ясного салату з овочами. Салат з гранатом покладений шарами і всі запропоновані продукти прекрасно поєднуються між собою.
Інгредієнти
- Свинина - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Буряк - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Майонез - 2 ст. л.
- Сіль - 0.3 ч. л.
- Перець чорний - 0.5 ч. л.
- Олія - 2 ст. л.
- Картопля - 1 шт
- Гранат - 1 шт
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Підготувати інгредієнти для салату: м'ясо порізати соломкою, буряк і моркву нашаткувати, цибулю дрібно порізати, перераховані інгредієнти посмажити окремо на олії до готовності. Картоплю відварити, дрібно порізати. Зерна граната очистити. Майонез перекласти в целофановий пакет, відрізати один куточок для зручності нанесення на шари салату.
Збираємо салат: в салатник викласти перший шар - картоплю, посолити, нанести майонез.
Другий шар - цибуля, майонез не додавати.
Наступний шар - м'ясо. Посолити, поперчити, майонез не додавати.
На м'ясо покласти буряк з морквою, посолити, нанести майонез.
Завершити оформлення салату - розкласти зерна граната. Смачного!
Коментувати