Салат "Хрумка свіжість"

Весна... Хочеться чогось легкого і вітамінного. Дуже простий за складом і приготуванням, але тим не менш, дуже смачний і розкішний святковий салат з пекінською капустою і горошком з морквою.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська - 300 г
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 100 г
  • Бальзамик (або яблучний) - 1 ст. л.
  • Сік лимонний - 0.5 ст. л.
  • Цукор - 0,5 ст. л.
  • Олія (нерафінована)
  • Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Все дуже просто. Нашаткувати капусту. Посолити. Злегка пом'яти.
Моркву натерти на тертці.
Приготувати заправку, змішавши всі інгредієнти. Олію беріть обов'язково пахуче - салат буде смачніше, ніж зі звичайною олією! Викласти зелений горошок. Полити заправкою. Салат з пекінською капустою і горошком з морквою готовий. Весняного настрою!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі