Весна... Хочеться чогось легкого і вітамінного. Дуже простий за складом і приготуванням, але тим не менш, дуже смачний і розкішний святковий салат з пекінською капустою і горошком з морквою.
Інгредієнти
- Капуста пекінська - 300 г
- Морква (велика) - 1 шт
- Горошок зелений (консервований) - 100 г
- Бальзамик (або яблучний) - 1 ст. л.
- Сік лимонний - 0.5 ст. л.
- Цукор - 0,5 ст. л.
- Олія (нерафінована)
- Сіль за смаком
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Все дуже просто. Нашаткувати капусту. Посолити. Злегка пом'яти.
Моркву натерти на тертці.
Приготувати заправку, змішавши всі інгредієнти. Олію беріть обов'язково пахуче - салат буде смачніше, ніж зі звичайною олією! Викласти зелений горошок. Полити заправкою. Салат з пекінською капустою і горошком з морквою готовий. Весняного настрою!
Коментувати