Салат із запеченої курки і сухариків

Можу запропонувати на святковий стіл ще один салат з сухариків і курки. Продукти доступні, всіма улюблені, трохи доповнення і Ваші гості будуть в захваті. Я Вам обіцяю, угощайтеся.

Інгредієнти

салат

  • Грудка куряча (400 г) - 1 шт
  • Помідор (середній) - 2 шт
  • Сир копчений (косичка) - 30 г
  • Сухарики - за смаком
  • Цибуля червона (1/3 цибулини) - до смаку
  • Кріп - за смаком
  • Сіль (для курячої грудки) - за смаком
  • Перець чорний (для курячої грудки) - за смаком

заправка

  • Майонез - 1 ст. л.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Грудку промити, обсушити, посолити і поперчити, загорнути у фольгу і запекти, 20-25 хвилин при 200 градусах. Остудити в фользі. Я запікаю заздалегідь, в холодильнику може зберігатися до 3 діб.
Це все що нам потрібно. Думаю, набір нехитрий і знайдеться в кожному холодильнику.
Помідори нарізати тонкими слайсами, сир порізати. Викласти на блюдо для подачі половину помідорів, на них 1/3 частину сиру.
Грудку нарізати тонкими слайсами, викласти на помідори. Знову 1/3 частину сиру.
На курку сухарики і кільця цибулі, помідори і сир, що залишилися.
З'єднати майонез, сметану і гірчицю.
Додати оливкове масло і змішати.
Полити салат заправкою, прикрасити сухариками і зеленню кропу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі