Можу запропонувати на святковий стіл ще один салат з сухариків і курки. Продукти доступні, всіма улюблені, трохи доповнення і Ваші гості будуть в захваті. Я Вам обіцяю, угощайтеся.
Інгредієнти
салат
- Грудка куряча (400 г) - 1 шт
- Помідор (середній) - 2 шт
- Сир копчений (косичка) - 30 г
- Сухарики - за смаком
- Цибуля червона (1/3 цибулини) - до смаку
- Кріп - за смаком
- Сіль (для курячої грудки) - за смаком
- Перець чорний (для курячої грудки) - за смаком
заправка
- Майонез - 1 ст. л.
- Сметана - 1 ст. л.
- Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Грудку промити, обсушити, посолити і поперчити, загорнути у фольгу і запекти, 20-25 хвилин при 200 градусах. Остудити в фользі. Я запікаю заздалегідь, в холодильнику може зберігатися до 3 діб.
Це все що нам потрібно. Думаю, набір нехитрий і знайдеться в кожному холодильнику.
Помідори нарізати тонкими слайсами, сир порізати. Викласти на блюдо для подачі половину помідорів, на них 1/3 частину сиру.
Грудку нарізати тонкими слайсами, викласти на помідори. Знову 1/3 частину сиру.
На курку сухарики і кільця цибулі, помідори і сир, що залишилися.
З'єднати майонез, сметану і гірчицю.
Додати оливкове масло і змішати.
Полити салат заправкою, прикрасити сухариками і зеленню кропу. Смачного!
Коментувати